Servicii

EXPLOATARE FORESTIERA

Domeniul de activitate principal al societatii noastre este Exploatarea Forestiera si Productia de Carbune din Lemn, prin procedeul de piroliza a lemnului. Exploatarea lemnului se face din zone recunoscute la nivel national pentru calitatea materiei prime pe care o ofera, lemnul fiind achizitionat in baza licitatiilor.

In prezent exploatam material lemnos din judetul Arges, Dambovita si Valcea. Achizitia se face prin intermediul directiilor silvice locale si prin intermediul colaborarilor cu diversi proprietari de padure.

Punem accent pe calitatea materialului lemnos pe care il exploatam, deoarece cautam sa oferim produse calitative clientilor nostri. In acelasi sens, ne concentram pe exploatarea in conditii legale a materialelor lemnoase utilizate, optand pentru utilizarea de lemn ajuns la finalul perioadei de crestere, care poate fi transformat si utilizat cu scop personal sau industrial de catre clientii nostri.

Sprijinim asadar natura si facem toate demersurile pentru a oferi clientilor produsele dorite, fara a vatama in vreun fel calitatea padurilor din Romania.

TRANSPORT MATERIAL LEMNOS

Transportul materialului lemnos la locatia de prelucrare se desfasoara cu ajutorul unor masini specializate, care garanteaza siguranta pentru materia prima ce urmeaza a fi transformata in Carbune, Lemn de Foc, sau Lemn de Prelucrare. In baza unor proceduri de productie complexe, cautam sa acoperim necesarul de material lemnos, sub diversele sale forme, pentru o gama variata de utilizatori. Astfel, asiguram produse din lemn pentru uz personal si industrial, oferindu-le clientilor nostri produse calitative, superioare din punct de vedere a celor oferite de catre concurentii nostri regionali.

Transport material lemnos
Transport material lemnos
Transport material lemnos
Transport material lemnos

 

 

Big Robert produce Carbuni din Lemn si Brighete din Rumegus de calitate superioara, pentru uz personal si industrial. Domeniul de activitate principal al societatii noastre este Exploatarea Forestiera si Productia de Carbune din Lemn, prin procedeul de piroliza a lemnului. Garantam un produs calitativ clientului, fiind apti sa lucram cu volume considerabile de material lemnos, prelucrand si livrand in timp util comenzile solicitate de catre acesta.

Offcanvas Menu