LEMNE DE FOC - LA METRU STER SAU METRU CUB

LEMNE DE FOC LA METRU STER SAU METRU CUB

  • Lemne de Foc la Preturi Avantajoase
  • Lemn de Esenta Tare – Fag, Carpen si Stejar
  • Preturi Avantajoase, calculate in baza comenzii
  • Material potrivit pentru Incalzire Eficienta
  • Se poate utiliza pentru uz casnic si industrial
  • Diferite Diemnsiuni, in cutand si Paletizat
  • Tara de origine: Romania

Cere o Oferta Personalizata la telefon 0760313087 sau 0726491363

Oferim Lemne de Foc la Preturi Avantajoase. Lemne de esenta tare - Fag, Carpen si Stejar, la Diferite Dimensiuni, in curand si Paletizat. Lemnul este disponibil sub forma personalizata, atat la Metru Ster, cat si la Metru Cub. In functie de cantitatea comandata de client, calculam un Pret Avantajos pentru fiecare client in parte. Oferim Reduceri de Pret pentru absolut toti clientii nostri, iar la comanda a minim 5 metri steri (echivalentul a 3 metri cubi), oferim Transport Gratuit in zona orasului Topoloveni. Comanda Lemn de Calitate pentru o Incalzire Eficienta.

Punem accent pe calitatea materialului lemnos comercializat, deoarece cautam sa oferim produse calitative clientilor nostri. In acelasi sens, ne concentram pe exploatarea in conditii legale a materialelor lemnoase utilizate, optand pentru utilizarea de lemn ajuns la finalul perioadei de crestere, care poate fi transformat si utilizat cu scop personal sau industrial de catre clientii nostri. Sprijinim asadar natura si facem toate demersurile pentru a oferi clientilor produsele dorite, fara a vatama in vreun fel calitatea padurilor din Romania.

Comanda Lemn de Calitate pentru o Incalzire Eficienta

Cere o Oferta Personalizata la telefon 0760313087 sau 0726491363

 

 

Big Robert produce Carbuni din Lemn si Brighete din Rumegus de calitate superioara, pentru uz personal si industrial. Domeniul de activitate principal al societatii noastre este Exploatarea Forestiera si Productia de Carbune din Lemn, prin procedeul de piroliza a lemnului. Garantam un produs calitativ clientului, fiind apti sa lucram cu volume considerabile de material lemnos, prelucrand si livrand in timp util comenzile solicitate de catre acesta.

Offcanvas Menu