BRICHETE RUMEGUS DIN LEMN DE FAG

CARBUNI GRATAR PRODUCTIE 100% ROMANEASCA

Va Oferim Brichete din Rumegus de lemn de Fag, la Preturi Avantajoase. Brichetele Big Robert sunt produse din lemn de calitate superioara, asigurand o incalzire eficienta a locuintei.

Brichetele sunt fabricate din rumegus de fag, prin presare la inalta presiune, fiind utilizate atat pentru uz casnic si industrial.

Practice si foarte economice, produsele noastre se pot folosi pentru toate tipurile de sisteme de incalzire. Astfel, produsele se pot utiliza in mod eficient, atat pentru centrale, cat si pentru sobe sau altele asemenea.

Densitatea crescuta a materialului necesita spatiu redus de depozitare. Astfel, datorita marimii uniforme a pachetelor, acestea pot fi usor stivuite in spatiile de depozitare.

Un alt avantaj al brichetelor Big Robert este determinat de impactul redus asupra mediului inconjurator, ajutand la reducererea defrisarilor. Brichetele sunt igienice si nu prezinta inconvenientele folosirii lemnului (coaja si praf).

Nu contin lianti sau alte substante periculoase, fiind produse ecologice 100% reciclate si ecologice. Costul total se calculeaza in baza cantitatii comandate, astfel ca oferim Preturi Avantajoase pentru fiecare comanda in parte.

CARACTERISTICI BRICHETE

CALITATE: Premium;
DIAMETRU: 85mm;
LUNGIME: 330mm;
CERTIFICATE: DIN plus EN 14961-3-Class A1;
CENUSA: aprox. 1%;
UMIDITATE: 8-9%;
PUTERE CALORICA: aprox. 4.9 kWh/Kg - de 2,5 ori mai mare decat lemnul de foc;
AMBALARE: in folie 10Kg; 960Kg/palet; 23.04 tone/tir.
1 tona brichete = 2.5 tone lemn foc esenta tare
1 tona brichete = 4 m ster lemn

TABEL COMPARATIV

Cere o Oferta Personalizata la telefon 0760313087 sau 0726491363

 

 

Big Robert produce Carbuni din Lemn si Brighete din Rumegus de calitate superioara, pentru uz personal si industrial. Domeniul de activitate principal al societatii noastre este Exploatarea Forestiera si Productia de Carbune din Lemn, prin procedeul de piroliza a lemnului. Garantam un produs calitativ clientului, fiind apti sa lucram cu volume considerabile de material lemnos, prelucrand si livrand in timp util comenzile solicitate de catre acesta.

Offcanvas Menu